Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Produse naturiste

http://promotiiaz.ro/ este un site de prezentare care prezinta produsele naturiste oferite spre vanzare de mazazinul online Plafar.net.

Astfel, site-ul contine un catalog al produselor iar fiecare produs dispune de o pagina proprie, unde sunt afisate informatii specifice despre produsul respectiv si pretu acestuia.

In plus, pagina fiecarui produs este prevazuta cu un buton de comanda, care redirectioneaza vizitatorii catre magazinul online Plafar.net, pentru plasarea comenzii.

Totodata, aceste pagini specifice ale produselor oferite spre vanzare, sunt dispuse si cu o bara de Social Media, pentru persoanele care doresc sa distribuie pagina produsului pe diverse retele de socializare.

Pentru persoanele interesate sa afle mai multe informatii despre aceste produse, site-ul pune la dispozitia vizitatorilor, pe langa informatiile de contact, si un formular de contact. Acesta permite transmiterea de mesaje sau intrebari direct reprezentantilor magazinului online.

Din punct de vedere al administrarii site-ului, administratorul poate edita informatiile publicate pe site, asemanator trimiterii unui mail. Acest lucru este posibil datorita panoului de administrare a site-ului, care permite adaugarea, stergerea sau modificarea informatiilor publicate pe site-ul de prezentare.

De asemenea, site-ul de prezentare are si un caracter responsiv, aspect ce permite accesarea informatiilor publicate pe site de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul utilizat de catre vizitatori.

In plus fata de aceste servicii de webdesign si promovare web oferite de ZAO Media, site-ul de prezentare beneficiaza de servicii complete de administrare si mentenanta site, precum si se servicii de optimizare SEO on-page.

Optimizarea online are o importanta aparte, deoarece permite obtinerea unei clasari optime a site-ului de prezentare in clasamentele motoarelor de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite