Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Ochelari de vedere

http://jekoovision.it/ este site-ul de prezentare al societatii italiene Jekoo Vision, specializata in comercializarea de ochelari de vedere de inalta calitate.

Site-ul de prezentare a fost construit de PAM Design pe un design dinamic si responsiv, pentru a putea fi accesat de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul folosit.

Site-ul prezinta, pe langa informatiile complete despre serviciile si produsele oferite spre vanzare, informatii despre cele doua puncte de lucru ale Jekoo Vision din Belluno si Milano.

Pe langa aceste informatii, site-ul dispune si de o sectiune de Blog, unde pot fi accesate diverse noutati si promotii oferite de Jekoo Vision.

Ca modalitati de contact, site-ul de prezentare pune la dispozitie doua formulare online de contact, pentru fiecare dintre cele doua puncte de lucru ale Jekoo Vision. Site-ul contine si o bara de Social Media, cu butoane pentru Facebook si Instagram.

Toate aceste functii si servicii sunt incluse in pachetul de servicii de webdesign si promovare online, oferit de PAM Design. Pe langa acestea, site-ul beneficiaza si de servicii de optimizare SEO on-page, pentru o clasare cat mai buna in clasamentele motoarelor de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite