Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Producator de geamuri termopan, produse specializare si accesorii de tamplarie

http://www.amel-termopane.ro/ este site-ul de prezentare al companiei cu acelasi nume. Amel termopane este un producator de geamuri termopan, produse specializare si accesorii de tamplarie. Pe langa ofererirea spre vanzare a produselor specifice, Amel termopane ofera si servicii de consultanta cu privire la alegerea tamplariei cu geam termopan.

Crearea site-ului de prezentare a avut astfel ca scop prezentarea produselor si serviciilor oferite de Amel termopane, in asa fel incat sa evidentieze calitatea acestora si avantajele utilizarii lor. In acest scop, site-ul a fost prevazut cu o sectiune de Blog, care afiseaza articole, informatii utile si sfaturi despre produsele de tamplarie cu geam termopan.

Site-ul este prevazut cu un chat online, precum si cu un formular de contact, pentru oricine este interesat sa apeleze la serviciile companiei. De asemenea, utilizatorilor li se ofera posibilitatea sa acceseze magazinul online al Amel termopane direct din baza principala a site-ului de prezentare.

In ceea ce priveste administrarea acestui site dinamic, administratorul se poate bucura de un panou de administrare usor de utilizat. Administratorul are astfel posibilitatea de a edita continutul de pe fiecare pagina, la fel de simplu ca editarea unei postari pe Facebook.

Totodata, site-ul de prezentare beneficiaza si de servicii de optimizare SEO on-page, oferite de PAM design. Optimizarea web asigura o mai buna clasare a site-ului de prezentare in clasamentele motoarelor de cautare. Iar acest lucru adauga un plus de valoare imaginii companiei si a calitatii produselor oferite, in mediul online. 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite