Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Tratamente corporale si cosmetica

http://monbeauty.eu/ este site-ul de prezentare al salonului de relaxare si infrumusetare Monbeaty din Bucuresti. Site-ul prezinta activitatea salonului, pachetele de servicii oferite si aparatura de specialitate folosita, precum si informatii utile despre tratamentele aplicate si importanta acestora asupra sanatatii fizice si mentale.

Pentru o mai buna promovare online, site-ul beneficiaza si de o sectiune Blog. Aceasta sectiune ofera posibilitatea de a publica articole relevante despre beneficiile tratamentelor aplicate si serviciilor oferite. In acest mod, Monbeauty se poate bucura de o imagine pozitiva in ceea ce priveste profesionalismul si calitatea serviciilor sale.

Site-ul este foarte simplu de administrat si intretinut. Acesta este prevazut cu un panou de administrare accesibil, care permite modificarea continutului de pe site, la fel de usor ca editarea unei postari pe Facebook. Astfel, persoana responsabila cu administrarea si mentenanta site-ului poate actualiza constant continutul, fara a intampina dificultati.

Un aspect important al acestui site este formularul de contact cu care este prevazut. Cu ajutorul acesui formular, persoanele care doresc sa apeleze la serviciile salonului de relaxare si infrumusetare, pot contacta persoanele avizate rapid si sigur, fara a intampina probleme in privinta securitatii datelor personale.

Toate aceste servicii sunt incluse in pachetul de servicii de promovare web oferite de Pam design. Crearea acestui site a avut, astfel, ca scop, obtinerea unei vizibilitati crescute a salonului in mediul online, precum si a unei bune clasari in clasamentele motoarelor de cautare. 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite