Tip site:

Platforma online

Domeniu de activitate:

Platforma online de prestari servicii

https://estimari.com/ este un portal online cu oferte si cereri de munca pentru meseriasi. Aceasta platforma online este dedicata tuturor celor interesati de lucrari de constructii, renovari, amenajari, instalatii, reparatii, etc.

Crearea portalului a avut ca scop crearea unui spatiu online care sa faciliteze si sa eficientizeze legatura dintre meseriasi si potentiali client. Portalul cuprinde o vasta baza de date de profesionisti, permitandu-le celor interesati de serviciile acestora sa aiba acces la diverse oferte de pret, sa le compare si sa apeleze cu usurinta la meseriasii pe care doresc sa ii contracteze.  

Astfel utilizatorii pot accesa cu usurinta informatiile de interes, cu ajutorul meniului impartit in sectiuni relevante si submeniuri aferente. Utilizatorii se pot informa cu privire la modul de functionare al portalului, pot adauga o lucrare, se pot inscrie ca meseriasi sau pot cauta meseriasi si pot contacta reprezentantii portalului prin intermediul unui formular de contact.

Formatul specific al platformei este prevazut si cu functii de inregistrare/logare client. Astfel, persoanele interesate isi pot crea fie un cont normal de utilizator, fie un cont de meserias. Importanta acestor conturi consta in faptul ca permit o mai buna comunicare intre parti, precum si o simpla gestionare a propriilor cereri sau oferte.

Site-ul dispune si de un blog, care poate fi accesat din meniul principal. Aici sunt publicate articole, informatii utile si sfaturi privind domeniul de activitate. Informatii utile pot fi gasite si in subsolul paginii, intr-o sectiune special creata pentru a afisa link-uri utile.

Aceste functii fac parte din pachetul de servicii de webdesign si promovare web oferite de ZAO Media. Portalul creat beneficiaza astfel de o administrare si o mentenanta profesioniste, precum si de o optimizare SEO on-page eficienta, care contribuie la o buna indexare in motoarele de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite