Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Constructii si renovari imobiliare UK

http://www.westminsterbathroomremodeling.co.uk/ este site-ul de prezentare al serviciilor de renovare profesionista de bai, oferit de compania britanica Westminster Bathroom Remodeling.

Site-ul de prezentare a fost creat cu scopul de a prezenta si promova aceste servicii in mediul online, pentru cresterea vizibilitatii companiei pe piata.

Site-ul a fost construit pe un format simplu, cu un meniu orizontal, pentru informatii utile, si un meniu vertical, situate in partea dreapta a paginii.

Meniul orizontal include informatiile generale despre activitatea companiei si modalitatile de contact, dispuse in sectiuni separate si representative.

Meniul situat in dreapta paginii prezinta, sub forma de lista, categoriile de servicii oferite de Westminster Bathroom Remodeling. Fiecare serviciu dispune de o pagina proprie, unde sunt prezentate informatii utile despre serviciul in cauza, precum si imagini menite sa evidentieze calitatea serviciilor oferite.

Aceasta pagina proprie a serviciilor dispune si de un buton de contact, care redirectioneaza vizitatorul catre sectiunea de contact a paginii. Aici, utilizatorul are posibilitatea de a completa un formular de contact, pentru a solicita informatii sau chiar pentru a contracta compania.

In plus fata de aceste informatii, la baza paginii poate fi gasita o lista cu locatiile care se afla in raza de lucru a companiei Westminister Bathroom Remodeling.

Informatiile publicate pe site-ul de prezentare pot fi administrate din panoul de administrare a site-ului. Administratorul are optiunea de a sterge, adauga sau edita fragmentele de continut, cu ajutorul unui meniu usor de parcurs.

Pe langa panoul de administrare, site-ul beneficiaza de un pachet de servicii de webdesign si promovare web oferit de PAM design. Printre acestea este inclus si un serviciu de optimizare web, pentru o indexare cat mai buna a site-ului in motoarele de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite