Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Servicii de gravura

http://gravuralaser.com/ este un site de prezentare creat de ZAO Media cu scopul de a prezenta si promova serviciile profesioniste de marcare prin gravura mecanica si laser oferite de Prograv Solutions.

Site-ul prezinta, in primul rand, informatii despre activitatea companiei si portofoliul gravurilor realizate de aceasta.

De asemenea, site-ul ofera informatii specifice despre fiecare tip de serviciu oferit, precum si despre materialele utilizate. Aceste informatii pot fi accesate atat de pe pagina initiala a site-ului de prezentare, cat si din sectiunile relevante din meniul principal.

Pe langa informatiile publicate pe site, site-ul de prezentare pune la dispozitie si un formular online de contact, usor de utilizat.

Un alt instrument important al site-ului de prezentare este panoul de administrare a site-ului. Acesta este foarte usor de accesat si utilizat, permitandu-I administratorului sa adauge, sa stearga sau sa editeze informatiile publicate pe site, la fel de simplu ca trimiterea unui e-mail.

In plus, site-ul beneficiaza de servicii de administrare si mentenanta site, precum si de servicii de optimizare SEO on-page, pentru o indexare buna in motoarele de cautare.

In pachetul de servicii de webdesign oferit de ZAO Media este inclus si design-ul responsiv al site-ului de prezentare, care permite accesarea paginilor site-ului de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul utilizat.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite