Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Productie publicitara

http://zappingmedia.ro/ este un site de prezentare creat de ZAO Media pentru a prezenta si promova serviciile profesionale de tipografie digitala si personalizare de obiecte promotionale, oferite de firma de productie publicitara Zapping Media.

Formatul site-ului implica accesarea paginilor site-ului de prezentare prin intermediul unei pagini de aterizare, care prezinta tipul serviciilor oferite si redirectioneaza utilizatorul catre pagina serviciului respectiv.

Serviciile oferite sunt, astfel, organizate in functie de categoria si tipul acestora, continand, la randul lor, mai multe subcategorii de servicii puse la dispozitie. Fiecare tip de serviciu oferit beneficiaza de o pagina proprie, unde sunt prezentate detalii si informatii de interes.

De asemenea, site-ul de prezentare contine si o sectiune de legatura catre magazinul online al companiei. Aici sunt comercializate diverse obiecte personalizate, ca parte a serviciilor puse la dispozitie de Zapping Media.

Site-ul de prezentare este prevazut si cu o sectiune de contact, unde, pe langa datele de contact furnizate, poate fi accesat si un formulat online de contact.

Un alt instrument esential al site-ului de prezentare este panoul de administrare al acestuia, care permite adaugarea, stergerea sau modificarea continutului publicat pe site, la fel de simplu si rapid ca trimiterea unui e-mail.

Pe langa acest panou de administrare, site-ul beneficiaza de servicii de administrare si mentenanta site, oferite de ZAO Media.

In plus, site-ul de prezentare beneficiaza si de servicii de optimizare SEO online, care contribuie semnificativ la o indexare buna a site-ului in clasamentele motoarelor de cautare.

Nu in ultimul rand, ZAO Media a avut in vedere crearea unui site responsiv, care sa permita accesarea paginilor site-ului de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul folosit.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite