Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Oferte de cazare

http://freedomlovebandb.com/ este un site de prezentare creat de ZAO Media pentru a prezenta si promova serviciile oferite de Bed and Breakfast-ul Italian Freedom Love BandB, din Roma.

Site-ul a fost creat pe un design responsiv, care sa permita accesarea paginilor site-ului de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul folosit.

De asemenea, formatul site-ului permite afisarea informatiilor publicate in 7 limbi straine, si anume limbile italiana, engleza, franceza, spaniola, romana, rusa si germana.

Site-ul prezinta informatii despre unitatea de cazare, camerele si serviciile oferite, precum si alte informatii de interes referitoare la locatia Bed and Breakfast-ului.

Pe langa aceste informatii, site-ul de prezentare contine si o sectiune de Blog, unde sunt publicate articole si informatii utile pentru turistii prezenti la Roma.

De asemenea, site-ul de prezentare este prevazut si cu o Galerie foto, unde este prezentata in imagini unitatea de cazare si imprejurimile.

Un instrument important al site-ului este formularul online de rezervare. Acesta permite efectuarea unei rezervari, in timp real, direct de pe site.

In plus, site-ul de prezentare dispune si de o bara de Social Media, care contine butoane specifice diverselor retele de socializare.

Informatiile si imaginile publicate pe site pot fi gestionate cu usurinta, prin accesarea panoului de administrare a site-ului. Acesta este foarte simplu de utilizat, asemanator trimiterii unui e-mail.

Pe langa acest panou de administrare, site-ul beneficiaza si de servicii de administrare si mentenanta site, oferite de ZAO Media. In plus, site-ul beneficiaza si de servicii de optimizare SEO on-page, pentru o clasare optima in clasamentele motoarelor de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite