Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Intreprinderi mici si mijlocii

http://immsuceava.ro/ este un site de prezentare creat de ZAO Media pentru a prezenta si promova activitatea Federatiei Patronale a Intreprinderilor Mici si Mijlocii din judetul Suceava.

Pe langa informatiile generale despre activitatea si misiunea Federatiei, site-ul prezinta informatii despre membrii acesteia, proiectele intreprinse si evenimentele la care a luat parte sau pe care le-a organizat.

De asemenea,  site-ul de prezentare contine si o sectiune dedicata articolelor si stirilor de interes pentru activitatea Federatiei.

In plus, de pe pagina initiala a site-ului de prezentare pot fi accesate stiri din Revista Presei, in special stiri de interes pentru mediul de afaceri și pentru IMM-uri, publicate de Adevarul.ro.

Toate informatiile publicate pe site pot fi adaugate, sterse sau editate la fe de simplu ca trimiterea unui e-mail. Acest lucru este posibil datorita panoului de administrare a site-ului, care permite administrarea simpla si rapida a informatiilor publicate pe site.

In plus fata de acest panou de administrare, site-ul beneficiaza de un pachet complet de servicii de administrare si mentenanta site, oferit de ZAO Media.

De asemenea, in pachetul de servicii de webdesign este inclusa si optimizarea SEO on-page. Prin realizarea unei optimizari web eficiente, se urmareste obtinerea unei indexari cat mai bune a site-ului de prezentare in motoarele de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite