Creare site-uri web profesionale

Stim ca aveti nevoie de crearea unui site web de prezentare online a firmei dumneavoastra care sa fie usor de utilizat de catre vizitatori, usor de incarcat si care sa contina o descriere exacta a activitatii dumneavoastra.

Sigur doriti un crearea unui site web care sa va mareasca numarul de clienti si cifra de afaceri.
Doriti o pagina web care sa poata fi accesata de oriunde, oricand.
Ati prefera ca produsele si serviciile dvs. sa fie cunoscute in toata lumea cu investitii minime prin intermediul unui site web.

Noi va ajutam sa vindeti mai multe produse sau servicii cu investitii minime.

Va punem la dispozitie o echipa de specialisti in web design care sa va ofere suport tehnic 24h din 24.
Va oferim deasemenea un server puternic care sa va gazduiasca in conditii optime siteul si servicii profesionale de promovare web.

Promovare organica

Atingerea locului 1 in rezultatele cautarilor Google va urca afacerea ta la un nivel ne mai atins. Vei descoperi ca poti avea mult mai multi clienti.

Vezi detalii

Optimizare SEO on page

Prin optimizarea SEO corecta la nivelul paginii, orice site poate atinge potentialul sau maxim de indexare in motoarele de cautare, crescandu-i traficul.

Vezi detalii

Site cu design responsiv

Site-urile create de noi sunt optimizate pentru accesul de pe tablete, telefoane mobile, smart TV si alte dispozitive care au incorportat un browser web.

Vezi detalii

Grafica publicitara

Iti construim intreaga imagine a firmei sau produsului tau! Pornim de la logo, creare site, carti de vizita, pliante, flyere, materiale promotinale…

Vezi detalii

Verifica ce fel de site ti se potriveste sau intreaba-ne!

Click aici pentru detalii

Servicii aditionale

Va oferim ocazia de a deschide campanii publicitare de promovare a firmei si produselor dumneavoatra pe Internet si nu numai. In acest scop putem realiza bannere web in diferite formate, imagini, sigle, si alte materiale promotionale.

Realizarea de fotografii profesionale.

Editare foto

De obicei, clientul este acela care furnizeaza textele (in general continutul) pentru siteul sau. Totusi, la cerere, putem asigura editarea partiala sau chiar completa a acestora.

Daca doriti ca siteul dumneavoastra sa fie disponibil si in alte limbi, putem asigura traducerea profesionala a continutului sau.

Pe langa creare si promovarea site-ului va putem crea si designul pentru: cartile de vizita, CD-uri de prezentare, mape de prezentare, cataloage de produse, logo, bannere stradale, pliante, etc.
Gazduire web

Oferim servicii de gazduire web pe servere puternice din Romania si SUA sau europa la alegere. In functie de targetul de audienta al site-ului dvs, va putem oferi gazduire web in tara in care aveti nevoie, astfel incat site-ul dvs sa se incarce repede si fara intreruperi.

Pentru ofete persoanalizate de gazduire web va rugam sa ne contactati.

Administrare site web

Ai deja un site sau planuiesti construirea unui portal si nu stii cine ti-l va administra? Noi bineinteles 🙂

De fapt ce insemna administrare si mentenanta a unui site?

Ca sa ne lamurim inca de la inceput, ar fi bine sa dam cateva explicatii despre aceste doua servicii web.

dt-163Mentananta web – presupune o serie de lucrari periodice (update-uri, modificari de structura, modificari de design, imbunatatiri, backup-uri, etc) efectuate pentru a asigura buna functionare a site-ului.

In functie de complexitatea site-ului, acesta poate necesita un volum mai mare sau mai mic de lucrari de mentenanta. In functie de complexitatea site-ului si de volumul de modificari periodice vom stabili valoarea abonamantului lunar.

Practic serviciul de mentenanta va asigura ca indiferent daca serverul de gazduire ia foc sau este spart de catre hackeri, indiferent daca s-a schimbat versiunea de Apache sau MySql, site-ul dvs. va continua sa functioneze in parametri optimi.

Administrarea site-ului – presupune efectuarea unor modificari periodice de continut, managementul userilor, al produselor, serviciilor, primirea si procesarea comenzilor, etc, astfel incat site-ul sa functioneze corect si sa fie la zi cu informatiile.

La fel ca si la mentenanta web, in functie de complexitatea si volumul lucrarilor vom stabili un pret al abonamentului lunar de administrare site. De obicei abonamentele de administrare site vin impreuna cu serviciile de mentenanta web.

Un abonament de administrare site va poate scuti de adaugarea / editarea paginilor / articolelor in site, de publicarea / modificarea / stergerea produselor sau categoriilor de produse din magazinul online, editarea galeriilor foto / video, aprobarea sau moderarea discutiilor / comentariilor, etc – efectuand noi aceste lucrari in locul dvs. Solicita detalii…