Tip site:

Catalog online

Domeniu de activitate:

Instalatii sanitare

http://www.wideinstal.ro/ este magazinul online al distribuitorului de material pentru instalatii sanitate, Wide Instal.

Site-ul a fost creat de PAM design pe o platforma open source, si are ca scop prezentarea si oferirea spre vanzare a produselor comercializate.

Pe langa informatiile despre activitatea firmei si serviciile oferite, site-ul dispune si de un catalog al produselor oferite spre vanzare.

O trasatura importanta a acesui catalog este functia sa de sortare, dupa noutate, popularitate, nota medie sau dupa pret, ascendent sau descendent.

Fiecare produs dispune de o pagina proprie, care prezinta specificatiile produsului, imagini si preturi. Aceasta pagina dispune de un buton de adaugare in cosul de cumparaturi, precum si de o sectiune de Recenzii.

In plus, site-ul dispune si de sectiuni de comentarii, care permit postarea de mesaje sau intrebari in sectiunile de interes ale site-ului.

Totodata, site-ul include si o sectiune de Download, care permite descarcarea catalogului de produse direct in calculatorul vizitatorului.

Site-ul dispune de o functie de intregitrare/logare client, care permite crearea unui cont de utilizator pentru o mai buna gestionare a comenzilor.

Site-ul este prevazut si cu o bara de cautare, care faciliteaza localizarea informatiilor de interes sau a produselor oferite spre vanzare.

In plus, site-ul dispune si de un formular de contact, care le ofera vizitatorilor posibilitatea de a contacta compania direct de pe site-ul magazinului online.

Pe langa serviciile de administrare site oferite de PAM design, site-ul este prevazut si cu un panou de administrare, care permite editarea continutului publicat pe site, la fel de simplu ca trimiterea unui e-mail.

Nu in ultimul rand, site-ul magazinului online beneficiaza de servicii de mentenanta site si optimizare SEO on-page, pentru o indexare cat mai buna in motoarele de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite