Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Constructii & amenajari interioare

http://www.westminsterkitcheninstallation.co.uk/ este site-ul de prezentare al companiei Westminister Kitchen Installation, un prestator de servicii britanic, in domeniul instalatiilor de bucatarie.

Crearea site-ului de prezentare a avut, astfel, ca scop principal, prezentarea si promovarea serviciilor oferite, pentru o mai buna vizibilitate pe piata online.

Serviciile oferite sunt prezentate sub forma unei liste, plasata in partea dreapta a paginii. Fiecare tip de serviciu oferit dispune de o pagina proprie. Aici sunt prezentate informatii despre serviciul respecti, cat si despre modul de lucru al echipei de meseriasi profesionisti.

De asemenea, la baza paginii poate fi gasita o lista cu locatiile care se afla in raza de lucru a companiei Westminister Kitchen Installation.

Site-ul a fost creat de PAM design in baza unui format dinamic, care permite derularea de imagini si diverse mesaje de promovare a calitatii serviciilor oferite.

Continutul publicat pe site poate fi administrat din panoul de administrare a site-ului. Administratorul are posibilitatea de a sterge, adauga sau modifica informatii, cu ajutorul unui meniu usor de parcurs.

Pe langa panoul de administrare, site-ul beneficiaza de un pachet de servicii de webdesign si promovare web oferit de PAM design. Printre acestea sunt incluse si servicii de administrare si mentenanta site, precum si servicii de optimizare SEO on-page.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite