Tip site:

Portal turistic

Domeniu de activitate:

Portal cu oferte turistice

http://www.turistiinfo.ro/ este o platforma online care afiseaza ofertele turistice ale proprietarilor parteneri.

Portalul are incorporat un motor de cautare special conceput pentru cautarea ofertelor turistice din Romania. Harta interactiva de pe pagina de start le ofera utilizatorilor posibilitatea de a cauta ofertele turistice de care sunt interesati in functie de zona geografica.

De cealalta parte, portalul este prevazut cu o functie de inregistrare/logare client, care le permite proprietarilor sa isi creeze un cont. Astfel, proprietarul va beneficia de posibilitatea de a-si posta si edita singur ofertele turistice.

Un aspect important al acestui portal este faptul ca a fost optimizat pentru a fi usor de accesat indiferent de dispozitivul sau browserul folosit. Astfel, atat turistii cat si proprietarii pot accesa portalul de pe telefonul mobil, tableta, laptop, etc.

Nu in ultimul rand, pe lista serviciilor oferite de PAM design se numara si optimizarea SEO on-page. Cu ajutorul unei optimizari web eficiente, portalul se va bucura de o pozitie buna in clasamentul motoarelor de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite