Tip site:

Catalog produse

Domeniu de activitate:

Produse organice

http://www.trioverde.ro/ este site-ul de prezentare al brandului romanesc Trioverde, producator de produse de uz cosmetic.

Crearea site-ului de prezentare a avut ca scop prezentarea de informatii despre activitatea firmei si produsele oferite, precum si promovarea brandului.

Fiecare categorie de produse dispune de o sectiune proprie in meniul principal. La randul ei, fiecare categorie de produse contine un catalog al produselor. De aici poate fi accesata pagina produsului, unde se regasesc informatii relevante despre produs si imagini.

Desi nu este un magazine online, site-ul contine o sectiune dedicata modalitatilor de cumparare a produselor. De aici, persoanele interesate sunt redirectionate catre magazinele care comercializeaza aceste produse.

Site-ul dispune si de un formular de contact, care poate fi accesat din meniul principal. In acest mod, vizitatorii isi pot transmite mesajele sau intrebarile direct producatorului.

De asemenea, site-ul de prezentare dispune si de o functie de abonare la newsletter prin simpla introducere a adresei de e-mail.

Nu in ultimul rand, site-ul este prevazut si cu o bara de Social media, care permite accesarea directa a paginilor online ale Trioverde pe retelele de socializare.

Site-ul poate fi administrat cu ajutorul panoului de administrare a site-ului. Acesta permite gestionarea si editarea continutului de pe site intr-un mod simplu, comparabil cu o postare pe Facebook.

In plus, site-ul beneficiaza de servicii complete de administrare si mentenanta site la nivel profesionist, oferite de PAM design.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite