Tip site:

Portal oferte semiremorci

Domeniu de activitate:

Comercializare semiremorci

http://www.semiremorci.com/ este site-ul de prezentare al serviciilor si produselor oferite de compania Eurotrailers Invest. Acesta firma este specializata in comercializarea de semiremorci noi si second hand.

Formatul site-ului a fost conceput special pentru a prezenta informatiile de interes intr-un mod dinamic si organizat. Informatiile afisate sunt dispuse pe sectiuni relevante care pot fi accesate atat din meniul principal cat si din meniul secundar aflat in josul paginii.

Totodata, site-ul dispune si de un meniu sub forma de lista care prezinta produsele oferite spre vanzare, in functie de tipul acestora. In plus, categoriile de produse pot fi vizualizate si prin accesarea sectiunii cu acelasi nume, din stanga paginii.

Informatiile referitoare la semiremorcile puse la vanzare pot fi accesate si prin apasarea butoanelor speciale de pe prima pagina a site-ului de prezentare. Acestea reprezinta grafic tipul semiremorcii si redirectioneaza vizitatorii catre pagina categoriei respective.

Fiecare pagina a utilajelor de transport contine, la randul ei, informatii despre produs, specificatii, imagini si preturi. De asemenea, paginile dispun si de un buton de Cerere detalii/Comanda, care redirectioneaza vizitatorul catre un formular de contact.

Acest instrument permite contactarea directa a companiei, fie pentru informatii, fie pentru plasarea unei comenzi. Formularul de contact poate fi accesat si din meniul principal, cel secundar, din josul paginii, precum si din sectiunea speciala din stanga paginii.

Informatiile si imaginile publicate pe site pot fi editate la fel de simplu ca trimiterea unui e-mail. Acest lucru este posibil prin accesarea panoului de administrare a site-ului.

Pe langa aceste servicii de baza de webdesign, PAM design ofera si servicii de optimizare SEO, pentru o mai buna clasare in motoarele de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite