Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Traduceri autorizate

http://www.sabinastanila-translator.eu/  este site-ul de prezentare al serviciilor de traducere oferite de Sabina Stanila, PFA, interpret si traducator autorizat.

Site-ul de prezentare a fost creat de PAM design pe un format simplu si la obiect, menit sa faciliteze localizarea informatiilor.

Site-ul este prevazut atat cu o bara principal orizontala, cat si cu un meniu vertical, situat in stanga paginii. Ambele meniuri contin aceleasi informatii despre serviciile oferite, biografia traducatorului si modalitatile de contact.

De asemenea, sub meniul din partea stanga, exista si un meniu secundar. Acesta prezinta limbile cu care opereaza traducatorul.

Nu in ultimul rand, site-ul include si un link care redirectioneaza vizitatorii catre blogul interpretului si traducatorului autorizat, Sabina Stanila. Aici, aceasta are posibilitatea de a posta diverse articole si informatii utile despre traduceri si limbile straine.

Aceste informatii pot fi administrate cu usurinta prin intermediul panoului de administrare in pasi simplu si fara prea multa pierdere de timp.

Un alt element important al acestui site este crearea lui in trei limbi diferite, si anume limba romana, limba engleza si limba franceza.

In plus fata de aceste servicii de webdesign oferite de PAM design, site-ul de prezentare beneficiaza si de optimizare web, pentru o mai buna indexare in motoarele de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite