Tip site:

Site de prezentare & catalog online

Domeniu de activitate:

Decoratiuni nunta, botez, etc

http://www.ligiadesign.ro/ este site-ul de prezentare al serviciilor oferite de Ligia Design, un producator de accesorii pentru nunti si botezuri.

Site-ul prezinta, astfel, informatii despre companie, serviciile si produsele oferite, precum si modalitatile de contact. Aceste informatii pot fi adaugate, sterge sau modificate simplu si rapid, prin accesarea panoului de administrare a site-ului.

In baza serviciilor de webdesign oferite de PAM design, site-ul de prezentare a fost construit pe un format dinamic, care permite derularea automata de imagini in header-ul site-ului, precum si a unui slide show, disponibil pe pagina initiala.

In ceea ce priveste continutul, acesta este organizat in sectiuni relevante, intr-un meniu principal – situate in coltul din dreapta sus – cat si un meniu sub forma de lista, plasat in partea dreapta a paginii.

Acest meniu contine informatii despre produsele oferite de Ligia design. Fiecare categorie de produs dispune de o pagina proprie, unde sunt prezentate specificatiile produsului respectiv, imagini si preturi.

De asemenea, paginile produselor sunt prevazute si cu o sectiune de comentarii, care le permite vizitatorilor sa posteze diverse mesaje sau intrebari.

In plus, site-ul dispune si de un meniu secundar, plasat tot in partea stanga a site-ului, care prezinta produsele noi oferite de Ligia Design.

Cu toate ca site-ul de prezentare nu este un magazine online in adevaratul sens al cuvantului, acesta dispune si de o sectiune de Comanda online. Vizitatorii au astfel posibilitatea de a plasa o comanda, prin intermediul unui formular special.

Ca modalitate de plata, comenzile plasate de pe site pot fi achitate fie prin OP bancar in contul Ligia Design, fie in sistem ramburs.

Pe langa aceste caracteristici, site-ul beneficiaza si de optimizare SEO, realizata la nivel profesionist. Aceasta ii asigura site-ului de prezentare o indexare buna in motoarele de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite