Tip site:

Site de prezentare & sistem licitatii

Domeniu de activitate:

Licitatii de porumbei

http://www.licitatie-porumbei.ro/ este un portal online dedicat licitatiilor de porumbei, care permit cumpararea si vanzarea de porumbei cea mai buna calitate, la pretul cel mai mic.

Sectiunea de licitatii poate fi accesata de pe pagina de inceput a site-ului, redirectionand persoanele interesate catre o pagina separata, organizata in categorii si sectiuni de interes.

Pentru participarea la licitatii, utilizatorii au posibilitatea de a-si crea un cont de utilizator, datorita functiei de inregistrare/logare client cu care este prevazuta pagina.

Pagina fiecarei licitatii dispune de informatii utile despre porumbeii respectivi, preturi si costuri de transport, precum si pragul de la care porneste licitatia. Utilizatorii au posibilitatea de a licita direct de pe site, introducand suma cu care liciteaza si apasand pe butonul ,,Liciteaza”.

Pagina sectiunii de licitatii contine si o sectiune de Ajutor, o sectiune de Blog, dedicata informatiilor utile din domeniu, precum si un formular de contact si o arhiva a licitatiilor. Site-ul dispune si de o bara de cautare, precum si de o bara de Social Media.

Pe langa acestea, site-ul prezinta si alte informatii de interes despre porumbei, crescatori straini, parteneri, furnizori, evenimente, stiri si alte informatii utile, precum si o Galerie Video. Totodata, site-ul include si o lista neagra a persoanelor care au licitat dar au achitat licitatia.

Pe langa optiunea de licitatii online, site-ul prezinta si produse si accesorii destinate sportului columbofil, fiecare dispunand de o pagina proprie, unde sunt prezentate informatii utile, imagini si preturi.

Toate aceste informatii, imagini si videoclipuri pot fi adaugate, sterse sau modificate cu usurinta, prin accesarea panoului de administrare a site-ului.

Pe langa aceste servicii de webdesign si administrare site oferite de PAM design, portalul beneficiaza si de servicii de optimizare SEO, pentru o indexare optima in clasmentele motoarelor de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite