Tip site:

Magazin online

Domeniu de activitate:

Magazin online cu lenjerii de pat

http://www.lenjeriimoderne.ro/ este un magazin online care ofera spre vanzare lenjerii de pat si alte accesorii specifice. Crearea acestui site a avut ca scop prezentarea si punerea spre vanzare a produselor companiei.

Astfel, site-ul este prevazut cu un catalog de produse structurat pe diverse categorii, in functie de tipul de produse sau de ofertele companiei. Fiecare pagina a produsului contine descrierea produsului respectiv, pretul acestuia si un buton de adaugare in cosul de cumparaturi.

Pe langa aceste cataloage, site-ul contine si alte sectiuni dedicate modului de cumparare, conditiilor de livrare si termenilor si conditiilor generale ale vanzatorului.

De asemenea, magazinul online ofera posibilitatea crearii unui cont de utilizator, pentru o mai buna gestionare a comenzilor. Pe langa contul de utilizator, vizitatorii au posibilitatea de a se abona la Newsletter-ul magazinului, pentru a primi informatii despre ofertele si promotiile vanzatorului.

O caracteristica importanta a acestui site este faptul ca a fost creat de la zero. Datorita serviciilor de webdesign oferite de PAM design, site-ul se bucura de o mai mare stabilitate si nu are nevoie de update-uri periodice.

Pe langa aceste servicii, magazinul online beneficiaza si de servicii de optimizare SEO on-page si promovare web, pentru o vizibilitate ridicata in mediul online.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite