Tip site:

Magazin online

Domeniu de activitate:

Magazin lenjerii de pat

http://www.lenjeriideosebite.ro/ este un magazin online de lenjerii de pat, cu acelasi nume. Site-ul prezinta informatii despre firma si serviciile oferite, procesul de cumparare si conditiile de livrare, noutati, promotii si oferte de top ale companiei.

Atractia principala a site-ului sunt insa produsele oferite spre vanzare. Cataloagele de produse sunt dispuse, intr-un mod dinamic, pe diferite categorii, in functie de tipul produselor. In fiecare pagina a produselor exista un buton de adaugare a produsului respective direct in cosul de cumparaturi.

Pentru o mai usoara gestionare a cosului de cumparaturi si a comenzilor, site-ul ofera posibilitatea crearii unui cont de utilizator.

De asemenea, persoanele interesate au posibilitatea de a se abona la Newsletter-ul magazinului, pentru a primi direct pe e-mail noutati si informatii despre promotiile si ofertele magazinului.

Un alt instrument important al acestui magazine online este bara de social media. Aceasta permite accesarea directa a paginilor companiei pe retelele de socializare respective.

O caracteristica distincta a magazinului online este faptul ca site-ul a fost creat de la zero. Site-ul beneficiaza astfel de mai multa stabilitate si nu necesita update-uri frecvente.

Nu in ultimul rand, magazinul online beneficiaza de servicii de promovare web oferite de PAM design, menite sa creasca vizibilitatea magazinului in mediul comertului online.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite