Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Spalatorie auto si fabrica textile

http://www.lamitex.ro/ este site-ul de prezentare al spalatoriei auto Lamitex, din Focsani, precum si a serviciilor oferite de aceasta.

Site-ul a de prezentare a fost creat de PAM design pe un format simplu, care permite accesarea facila a informatiilor. De asemenea, s-a avut in vedere crearea unui site responsiv, care sa poata fi accesat fara probleme, indiferent de dispozitivul mobil sau de browserul folosit.

Pagina principala, ofera, in primul rand, o derulare de imagini specifice activitatii Lamitex. Acestea sunt derulate in mod automat si pot fi oricand adaugate sau sterse, cu ajutorul panoului de administrare a site-ului.

In al doilea rand, meniul principal care poate fi accesat de pe aceasta pagina, este impartit in 2 sectiuni specifice serviciilor oferite. Acestea prezinta atat informatii generale cat si specifice, despre serviciile oferite de Lamitex, precum si tarifele aferente.

De asemenea, in partea stanga a paginii pot fi vizualizate logo-ul firmei, datele de contact, precum si o sectiune sub forma de lista, care prezinta avantajele apelarii la serviciile oferite.

In plus, site-ul include si un buton pentru Facebook, care redirectioneaza vizitatorul catre pagina de Facebook a spalatoriei auto.

Mai mult decat atat, revenind la panoul de administrare a site-ului, acesta permite editarea tuturor informatiilor publicate pe site, intr-un mod asemanator trimiterii unui e-mail.

Pe langa aceste servicii de webdesign si promovare online oferite de PAM design, site-ul de prezentare beneficiaza si de optimizare web, pentru o mai buna indexare in motoarele de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite