Tip site:

Catalog imobiliare

Domeniu de activitate:

Oferte imobiliare

http://www.inchirieriap.ro/ este un portal online care prezinta ofertele imobiliare ale agentiei Victoria Invest Imobiliare.

Portalul a fost construit pe PAM design pe un format dinamic, care sa permita accesarea informatiilor din mai multe surse. In plus, s-a avut in vedere si crearea unui site responsiv, care sa permita accesarea site-ului de pe orice tip de dispozitiv mobil.

Portalul le ofera proprietarilor de apartamente, vile si alte spatii, posibilitatea de a-si posta singuri ofertele pe site, prin completarea unui formular de trimitere oferta.

Astfel, site-ul prezinta informatii complete despre spatiul oferit spre inchiriere sau vanzare, o galerie de imagini aferenta fiecarui spatiu si preturi. De asemenea, pagina fiecarei oferte permite distribuirea ofertei pe mail sau pe retelele de socializare, incluzand si o optiune de listare a ofertei.

Mai mult decat atat, aceste pagini sunt prevazute si cu un formular de programare vizitare, destinat persoanelor interesate sa inchirieze spatiul respectiv.

Formatul site-ului permite si accesarea altor oferte sau categorii de oferte similare, in baza unor algoritmi prestabiliti care permit afisarea ofertelor asemanatoare.

Informatiile pot fi accesate din meniurile si sectiunile site-ului, organizate in functie de categoriile de oferte. Totodata, site-ul dispune si de o sectiune de cautare avansata, dupa o serie de criterii relevante, menite sa faciliteze localizarea ofertelor de interes.

Pe langa aceste informatii, site-ul prezinta si informatii generale despre agentia imobiliara si activitatea desfasurata de aceata. Ca modalitate de contact, portalul online dispune si un formular de contact, precum si de un chat online.

In plus fata de aceste servicii de webdesign oferite de PAM design, site-ul beneficiaza si de servicii complete de administrare si mentenanta site, precum si de optimizare SEO on-page, pentru o indexare cat mai buna in motoarele de cautare.

2 thoughts on “inchirieriap.ro

  1. alexei

    salut,

    acest site este creat de dvs.?

  2. pam

    Da, a fost creat de noi

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite