Tip site:

Magazin online

Domeniu de activitate:

Magazin de articole sportive

http://ianysport.ro/ este un magazine online de articole sportive. Magazinul Iany Sport ofera spre vanzare o gama larga de produse si accesorii specifice celor mai cunoscute sporturi.

Site-ul magazinului prezinta cataloagele diverselor produse oferite spre vanzare, in functie de tipul sportului respectiv. Utilizatorul poate, de asemenea, sa apeleze la filtre de cautare speciale, menite sa ii ajusteze cautarea.

Fiecare produs expus pe site este prevazut si cu un buton de adaugare directa in cosul de cumparaturi. Aceasta functie le permite clientilor sa adauge in cos produsele dorite cu un simplu click.

Pe langa acest buton, pagina produsului este prevazuta si cu un buton de comparare. Acesta permite compararea a doua sau mai multe produse intre ele, in functie de criteriile preferate de client.

Site-ul permite si crearea unui cont de utilizator, care ii permite clientului sa isi gestioneze comenzile. Pe langa aceasta functie, site-ul este prevazut si cu o sectiune de ,,Favorite’’, unde utilizatorul poate salva produsele favorite, fara a fi nevoit sa le adauge in cosul de cumparaturi.

Pentru o vizibilitate crescuta in mediul online, site-ul a fost prevazut si cu o functie de Newsletter. Clientii care se aboneaza la adresa de e-mail a magazinului vor primi periodic informatii despre noutatile si promotiile magazinului, menite sa le atraga interesul.

Site-ul poate fi administrat cu usurinta cu ajutorul unui panou de administrare. Acesta permite editarea continutului oricand, intr-un mod simplu si rapid. Pe langa serviciile de administrare si mentenanta, site-ul beneficiaza si de optimzare SEO on –page, oferita de Pam design. In acest mod, magazinul online se poate bucura de o pozitie favorabila in clasamentele motoarelor de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite