Tip site:

Site de prezentare portofoliu Foto

Domeniu de activitate:

Fotograf profesionist

http://www.focuslight.ro/ este site-ul de prezentare al fotografului profesionist, Gabriel Stanciu. Site-ul a fost creat cu scopul de a prezenta si promova activitatea si serviciile oferite de acesta.

Site-ul de prezentare a fost construit de catre PAM design, pe un format dinamic, menit sa ii confere unicitate site-ului, precum si pentru a capta atentia. Totodata, s-a avut in vedere si crearea unui site responsiv, care sa poata fi accesat de pe orice tip de dispozitiv mobil.

Astfel ca accesul la site se face printr-o pagina de aterizare, care prezinta o derulare de imagini de inalta calitate, realizate de catre Gabriel Stanciu. De asemenea, aceasta pagina include si butoane de legatura catre paginile folografului pe Google + si Facebook.

Odata ajuns pe pagina principala, vizitatorul se poate delecta cu un catalog de fotografii, organizat in functie de ideea fotografiilor sau subiectul acestora. Acest catalog este prezentat sub forma unei liste, si poate fi accesat din partea stanga a paginii.

Pe langa aceasta lista, site-ul dispune si de un meniu vertical, situat tot in partea stanga a site-ului. Acesta prezinta, pe sectiuni specifice, informatii despre fotograful Gabriel Stanciu, activitatile desfasurate si biografia sa, precum si proiectele sale si serviciile pe care ofera.

In plus, site-ul este prevazut si cu o sectiune de Blog, care reprezinta, de fapt, o punte de legatura intre site-ul de prezentare si blogul fotografului.

Ca modalitate de contact, site-ul dispune de un formular de contact, care permite contactarea fotografului direct de pe site.

Atat informatiile cat si cataloagele de fotografii, pot fi editate cu usurinta, prin accesarea panoului de administrare a site-ului. Acesta ii permite administratorului sa adauge, sa stearga sau sa modifice fragmente de continut sau imagini, intr-un mod simplu si rapid.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite