Tip site:

Site de prezentare produse

Domeniu de activitate:

Distribuitor materiale de constructii

http://www.everpro.ro/ este site-ul de prezentare al distribuitorului de materiale de contructii cu acelasi nume. Distribuitorul roman face parte din Compania Internationala Everpro International Construction SRL.

Site-ul a fost creat pentru a prezenta gama larga de produse oferite spre vanzare, dar si informatii despre activitatea companiei, oferte si noutati.

Formatul site-ului este similar unui magazine online, cu deosebirea ca acest site de prezentare nu este prevazut cu un cos de cumparaturi care sa permita achizitionarea online a produselor.

Persoanele interesate pot achizitiona produsele fie direct, de la punctele teritoriale ale companiei, fie prin comanda telefonica, in baza codurilor de produse afisate pe pagina fiecarui produs.

Site-ul este centrat, astfel, in jurul produselor si cataloagelor de produse prezentate. Fiecare produs are o pagina proprie, unde sunt prezentate detalii si alte informatii utile despre produsul respectiv.

Un aspect important este faptul ca fiecare pagina a produsului dispune si de o sectiune de Recenzii. Aici, cumparatorii produselor distribuite de Everpro au posibilitatea de a evalua public calitatea produsului cumparat.

Site-ul de prezentare dispune si de un formular de contact, prin intermediul caruia persoanele interesate pot transmite mesaje sau ii pot adresa diverse intrebari companiei.

Nu in ultimul rand, site-ul este prevazut si cu o sectiune dedicata oportunitatilor de angajare in cadrul companiei. Candidatii isi pot incarca CV-ul direct pe site si pot aplica pentru jobul dorit, cu un singur click.

Pe langa aceste functii, site-ul beneficiaza si de servicii de optimizare SEO on-page si promovare web oferite de PAM design. Astfel, se urmareste cresterea vizibilitatii companiei si a produselor sale in mediul online.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite