Tip site:

Portal turistic

Domeniu de activitate:

Oferte turistice

http://www.eturistinfo.ro este un portal touristic care prezinta diverse oferte de cazare de pe teritoriul Romaniei.

Portalul este, astfel, dedicate atat proprietarilor de hoteluri, pensiuni sau vile, cat si turistilor interesati de o vacanta in Romania.

In ceea ce priveste ofertele de cazare, acestea pot fi adaugate direct de catre proprietar. Fiecare unitate de cazare dispune de o pagina proprie, pentru prezentarea informatiilor de interes, promovarea ofertelor si contactarea proprietarului.

Pentru a putea adauga o oferta, proprietarii trebuie sa se autentifice sau sa isi creeze un cont. Acest cont permite adaugarea, editarea si gestionarea ofertelor publicate.   

Pe pagina fiecarei unitati de cazare exista si un buton care redirectioneaza persoanele interesate catre un formulat de solicitare oferta de cazare. Astfel, acestia au posibilitatea de a face o rezervare direct de pe pagina portalului.

Din punct de vedere al accesibilitatii informatiei, continutul de pe portal este dispus pe categorii relevante. De asemenea, site-ul este prevazut si cu o bara de cautare simpla, o sectiune de cautare avansata, precum si cu o harta interactive a ofertelor, in functie de judet.

In plus, informatiile de pe site pot fi accesate de pe toate tipurile de dispositive mobile, datorita formatului sau responsiv.

Toate aceste caracteristici sunt incluse in pachetul de servicii de webdesign oferite de PAM design. Pe langa aceste beneficii, site-ul este optimizat SEO on-page, pentru o mai buna indexare in motoarele de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite