Tip site:

Portal oferte turistice

Domeniu de activitate:

Turism

https://www.eofertecazare.ro/ este un portal care prezinta oferte turistice din Romania. Portalul a fost creat de PAM design, atat pentru turisti, cat si pentru proprietarii de pensiuni.

Portalul prezinta, in primul rand, detalii complete si poze reprezentative pentru fiecare unitate de cazare, precum si oferte si tarife actualizate periodic. Pe langa aceste informatii, paginile de prezentare a unitatilor de cazare contin si o sectiune de recenzii.

In plus, portalul permite contactul direct cu proprietarii, prin intermediul formularului de solicitare rezervare, accesibil de pe pagina fiecarei unitati de cazare.

Ca modalitati de plata, portalul ofera plata cu cardul bancar, precum si plata de pe telefonul mobil, prin MobilPay.

In al doilea rand, conceptul portalului le permite proprietarilor sa isi adauge singuri ofertele pe site, dupa crearea unui cont de utilizator si in baza unui abonament lunar, trimestrial, semestrial sau anual.

Informatiile publicate pe site pot fi accesate de pe o harta interactiva a Romaniei, precum si din meniuri sub forma de lista, care prezinta unitatile de cazare pe judete sau zone geografice.

De asemenea, portalul prezinta si oferte speciale pentru anumite perioade, un top al destinatiilor, ultimele unitati inscrise, precum si idei de vacanta. Pentru facilitarea accesului la informatie, portalul dispune si de o bara de cautare.

In ceea ce priveste activitatea portalului si modul sau de functionare, site-ul contine si informatii despre serviciile oferite, termeni si conditii, abonamente si modalitati de contact – punand la dispozitia vizitatorilor un formular de contact si o bara de Social Media.

Nu in ultimul rand, PAM design a avut in vedere crearea unui site responsiv, care sa poata fi accesat de pe orice tip de dispozitiv mobil. In plus, portalul online beneficiaza si de optimizare web, pentru o indexare buna in motoarele de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite