Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Instalatii electrice

http://www.electrocat.ro/ este site-ul de prezentare al serviciilor profesionale de instalatii electrice rezidentiale, oferite de firma Electrocat.

Site-ul a fost creat de PAM design cu scopul de a mari vizibilitatea companiei in mediul online si implicit, a numarului de solicitanti.

Formatul site-ului este unul dinamic, imbinand fragmente de text cu imagini de buna calitate, care reprezinta serviciile oferite de Electrocat.  Site-ul este prevazut si cu o Galerie Foto, precum si cu un portofoliu care ilustreaza manoperele electricienilor firmei.

Informatiile de interes despre activitatea firmei, serviciile oferite, portofoliul si datele de contact sunt organizate pe sectiuni separate. Acestea pot fi accesate direct din meniul principal.

Site-ul dispune si de o bara de cautare, care permite localizarea imediata a informatiilor cautate de vizitatorii site-ului.

Din punct de vedere al modalitatilor de contact, pe langa datele de contact furnizate, site-ul este prevazut si cu un formular de contact. Acesta permite transmiterea tuturor mesajelor persoanelor interesate direct companiei, printr-un singur click.

In plus, site-ul dispune si de o bara de Social Media, prevazuta cu trei butoane specifice. Acestea redirectioneaza vizitatorii catre paginile online ale companiei pe retelele de socializare respective.

Site-ul a fost creat si este administrat de catre PAM design. Pe langa serviciile de webdesign si mentenanta site oferite, PAM design ofera si servicii de optimizare SEO on-page, pentru o clasare optima in clasamentele motoarelor de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite