Tip site:

Site de prezentare & magazin online

Domeniu de activitate:

Detectoare de gaz, contoare, etc

http://www.electricdesign.ro/ este magazinul online al firmei Electric Design, distribuitor zonal pentru produse specifice domeniului contorizarii utilitatilor publice si industriale.

Pe langa informatiile despre companie, activitate, noutati, promotii si modalitati de contact, site-ul contine si un catalog al produselor. Acesta poate fi accesat din meniul principal, precum si din lista de produse din partea stanga, precum si in format PDF.

Fiecare produs dispune de o pagina proprie, care afiseaza informatii specifice, detalii tehnice, imagini, preturi si disponibilitatea in stoc. Paginile sunt prevazute si cu butoane de adaugare directa a produsului in cosul de cumparaturi.

Produsele pot fi sortate dupa mai multe criterii, in functie de preferintele vizitatorilor acestui magazin online.

Nu in ultimul rand, site-ul contine si o sectiune de link-uri utile, care poate fi accesata din sectiunea inferioara a paginii.

Aceste informatii pot fi editate cu ajutorul panoului de administrare a site-ului, asemanator trimiterii unui mail. Mai mult decat atat, fiind un magazine online creat de la zero de PAM design, site-ul permite importul si exportul produselor in format excel, pentru editarea lor in masa.

In plus, formatul site-ului permite editarea produselor in line. Astfel, pot fi editate preturile si stocurile, fara a fi nevoie sa se deschida spre editare pagina fiecarui produs.

O alta trastura importanta a acestui site este faptul ca dispune de o functie de convector valutar, afisand totodata si cursul valutar al BNR in timp real. Pe deasupra, site-ul ofera si preturi diferentiale pentru reselleri.

Ca modalitati de plata, se admite si plata online cu cardul iar facturile, atat proforme cat si fiscale, sunt generate automat.

Pe langa aceste servicii de webdesign si promovare web oferite de PAM design, site-ul beneficiaza si de optimizare web, pentru o buna indexare in motoarele de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite