Tip site:

Site de prezentare produse

Domeniu de activitate:

Utilaje compactarea deseurilor

http://www.ekolinea.ro/ este site-ul de prezentare al companiei cu acelasi nume, si implicit a serviciilor oferite de aceasta, in domeniul importului si distributiei  de utilaje si echipamente pentru gestionarea deseurilor.

Site-ul creat de PAM design prezinta, astfel, informatii despre companie si activitatea sa, utilajele si serviciile puse la dispozitie, precum si despre modalitatile de contact.

In plus, produsele sunt prezentate si pe categorii, in meniul sub forma de lista, situate in partea dreapta a paginii. Acest meniu este organizat pe submeniuri, in functie de tipul si specificatiile produselor.

Fiecare produs are o pagina proprie, unde sunt prezentate detalii despre produs, specificatii, precum si imagini representative.

Mai mult decat atat, site-ul este prevazut si cu o sectiune de Noutati. Aici, administratorul poate posta diverse articole, informatii utile sau noutati din domeniu.

Toate aceste informatii pot fi adaugate, sterse sau editate prin intermediul panoului de administrare a site-ului. Acesta ii permite administratorului sa modifice fragmentele de continut ca si cum ar edita o postare pe Facebook.

Cu toate ca informatiile sunt organizate intr-un mod logic si sunt usor de localizat, site-ul este prevazut si cu o bara de cautare, menita sa faciliteze accesul la informatie.

De asemenea, o alta trasatura esentiala a acestui site de prezentare este caracterul sau responsiv. Acesta permite accesarea informatiilor de pe site de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browserul folosit.

Din punct de vedere al modalitatilor de contact, site-ul de prezentare este prevazut cu un formular de contact. Acesta permite transmiterea de mesaje sau intrebari direct companiei, printr-un singur click.

Pe langa aceste servicii de webdesign si promovare online, oferite de PAM design, site-ul beneficiaza si de optimizare web, pentru o indexare buna in motoarele de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite