Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Conservarea biodiversitatii

http://www.biomoldavia.ro este site-ul de prezentare al proiectului “Conservarea biodiversitatii printr-un management adecvat al ariei natural protejate Moldova Superioara”.

Acest proiect, initial de Asociatia Grupului Ecologic de Colaborare GEC BUCOVINA, in parteneriat cu Asociatia de Initiativa Democratica si Ecologica – EUDEMOS, este cofinantat de Fondul European de Dezvoltare Regionala prin POS Mediu.

Crearea site-ului a avut, astfel, ca scop, prezentarea acestui proiect. Site-ul ofera informatii generale privind organizarea, desfasurarea si obiectivele principale ale proiectului. Pe langa acestea, site-ul prezinta si alte informatii de interes, referitoare la problemele de mediu sau noutati din domeniu.

Un element important si distinctiv ak acestui site de prezentare este forumul cu care este prevazut. In aceasta sectiune, utilizatorii au posibilitatea de a-si crea un cont de utilizator, pentru a participa la discutii pe teme diverse, in functie de propriile interese.  Acest forum a fost configurat si este administrat de PAM design, ca parte a pachetului de servicii de web design oferit.

Pe langa Forum, site-ul pune la dispozitia utilizatorilor si un formular de contact. Astfel, persoanele interesate au posibilitatea de a trimite un mesaj direct responsabililor de proiect.

Exceptand serviciile de administrare si mentenanta site, oferite de PAM design site-ul poate fi administrat si cu ajutorul unui panou de administrare. Acesta este la fel de usor de utilizat ca o pagina personala de Facebook.

Un ultim aspect important al acestui site de prezentare este optimizarea SEO on-page, inclusa in pachetul de servicii de webdesign si promovare web. Optimizarea web ii permite site-ului sa urce in clasamentele motoarelor de cautare.

RĂ”

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite