Tip site:

Blog

Domeniu de activitate:

Blog atasat magazinului online cu produse pentru unghii

http://www.beashop.ro/blog/ este blogul magazinului online cu acelasi nume, care comercializeaza produse si accesorii pentru intretinerea unghiilor false si parfumuri.

Blogul magazinului a fost creat pentru publicarea de articole si informatii utile despre unghiile false, intretinerea acestora si noutatile din domeniu.

Blogul dispune de o bara de cautare, configurata astfel incat sa le permita vizitatorilor sa gaseasca cu usurinta informatiile cautate.

De asemenea, blogul este prevazut si cu un formular de contact, dedicat tututor persoanelor interesate sa transmita un mesaj magazinului.

Meniul principal al blogului este prevazut si cu un buton care redirectioneaza vizitatorii catre site-ul magazinului online.

Un alt buton important este cel de Like, care le permite vizitatorilor sa aprecieze direct de pe blog pagina de Facebook a magazinului. In meniul din stanga se pot gasi si trei sectiuni speciale, dedicate articolelor recente, ultimelor comentarii si arhivei. Astfel, vizitatorii sunt tinuti la curent cu ultimele informatii dar au access si la articolele mai vechi.

Blogul poate fi administrat cu usurinta cu ajutorul panoului de administrare al site-ului. Astfel, articolele si informatiile de pe blog pot fi editate cu usurinta, ca si cum ar fi o postare pe Facebook.

Blogul beneficiaza de servicii de promovare web si optimizare SEO oferite de PAM design. Astfel, se urmareste cresterea vizibilitatii blogului si implicit, a magazinului, in mediul online.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite