Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Servicii avocatura, cabinet avocat

http://www.avocatisuceava.ro/ este site-ul de prezentare al cabinetului de avocatura cu acelasi nume, precum si a serviciilor oferite de acesta.

Pagina initiala rezuma activitatea firmei si serviciile oferite, prin prezentarea de informatii de interes menite sa faciliteze accesul la informatie.

In plus, pagina initiala a site-ului este prevazuta si cu link-uri de legatura, care redirectioneaza vizitatorii catre formularul de contact. Acesta poate fi accesat si din sectiunea de Contact, din meniul principal, cat si din meniul secundar, dispus la baza paginii.

Pe langa aceste informatii, site-ul prezinta informatii specific despre activitatea si filosofia cabinetului de avocatura, domeniile in care activeaza, onorarii si noutati din domeniu.

Sectiunea de noutati ii permite administratorului sa publice diverse articole, informatii utile sau noutati din domeniu.

Aceste informatii pot fi accesate, la fel ca si formularul de contact, din ambele meniuri ale site-ului – cel principal, din header-ul site-ului si cel secundar, din footer-ul site-ului.

De asemenea, aceste informatii pot fi adaugate, sterse sau editate prin intermediul panoului de administrare a site-ului. Acesta permite editarea facila a fragmentelor de continut publicate pe site, in pasi simplu, asemanatori procesului de trimitere a unui e-mail.

Mai mult decat atat, site-ul de prezentare beneficiaza de servicii de administrare si mentenanta site, oferite de PAM design. Pe langa aceste servicii de baza de web design, PAM design ofera si servicii de optimizare SEO-on page, pentru o clasare optima in motoarele de cautare.

Nu in ultimul rand, site-ul de prezentare beneficiaza si de un caracter responsiv. Aceasta caracteristica permite accesarea paginilor site-ului de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul utilizat.

.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite