Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Transport marfa

http://www.atimespeed.com/ este site-ul de prezentare al firmei de transport marfuri Active time speed. Aceasta este o firma de transport maritim care ofera si servicii de transport marfuri, intern si international.

Crearea site-ului a avut ca scop prezentarea firmei si serviciilor oferite, pentru a creste vizibilitatea companiei in mediul online.

Pe langa informatiile generale despre companie, serviciile oferite, tipurile de transport si rutele tranzitate, site-ul este prevazut si cu o galerie foto, care prezinta mijloacele de transport puse la dispozitie de catre companie.

Aceasta galerie foto, precum si continutul publicat pe site, pot fi administrate simplu si rapid, cu ajutorul panoului de administrare al site-ului. Astfel, administratorii pot edita informatiile de pe site la fel de usor ca trimiterea unui e-mail.

Site-ul este prevazut si cu o bara de cautare, care permite cautarea informatiilor de interes cu ajutorul unor cuvinte cheie. De asemenea, pentru mai multe informatii, utilizatorii au posibilitatea de a contacta direct compania sau de a complete un formulat de contact direct pe site. Prin intermediul acestui formular, mesajele sau intrebarile vizitatorilor ajung direct la reprezentantii firmei.

Un aspect important al acestui site  de prezentare este formularul de comanda. Cu ajutorul acestui formular, oricine doreste sa apeleze la serviciile companiei poate depune o cerere in acest sens, direct de pe site.

Utilizatorii au posibilitatea de a trimite acest formular de comanda chiar de pe telefonul mobil. Site-ul este special optimizat pentru mobil, astfel incat sa poata fi accesat cu usurinta de pe orice tip de telefon mobil smart.

Pe langa aceste servicii de webdesign, site-ul de prezentare beneficiaza si de optimizare SEO on-page, pentru o mai buna indexare in motoarele de cautare.              

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite