Tip site:

Portal anunturi online

Domeniu de activitate:

Anunturi online din domenii diverse

http://www.anunturi-info.ro/ este un portal online care prezinta anunturi dintr-o varietate de domenii de activitate. Pe langa publicarea de anunturi online, portalul ofera si servicii de publicitate.

Anunturile pot fi adaugate in urma crearii unui cont de utilizator. Acestea pot fi atat gratuite, cat si platite, in functie de preferintele utilizatorului.

Anunturile publicate pe site sunt organizate sub forma unei liste, dispusa intr-un meniu lateral vertical, in functie de categoria anuntului respectiv.

Fiecare categorie de anunturi contine o lista a anunturilor, care poate fi vizualizata in functie de anumite criteria prestabilite. De asemenea, pentru facilitarea accesului la informative, site-ul dispune si de o bara de cautare avansata, dupa mai multe criterii sau filtre de selectie.

Pe langa aceste informatii, site-ul prezinta si informatii despre serviciile oferite de portal, partenerii acestuia, termeni si conditii, precum si modalitati de contact. Din acest ultim punct de vedere, portalul este prevazut cu un formular de contact, pentru persoanele interesate sa apeleze la serviciile portalului.

In plus, portalul este prevazut si cu un spatiu publicitar, pentru promovarea anunturilor, precum si cu o sectiune dedicata prognozei meteo din diverse zone ale Romaniei si din strainatate.

Pe langa aceste servicii de baza de webdesign oferite de PAM design, portalul beneficiaza si de servicii de administrare si mentenanta site, precum si de servicii de optimizare SEO on-page, pentru o indexare cat mai buna in motoarele de cautare.

Nu in ultimul rand, o trasatura estentiala a acestui portal de anunturi online este caracterul sau responsiv, care permite accesarea site-ului de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul utilizat.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite