Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Servicii curatenie UK

http://www.westminstercleaningagency.co.uk/ este site-ul de prezentare al serviciilor oferite de agentia britanica de curatenie domestica, Westminster Cleaning Agency.

Site-ul prezinta, astfel, informatii referitoare la activitatea si serviciile de curatenie oferite de companie. Aceste informatii sunt dispuse pe sectiuni relevante, care pot fi accesate din meniul principal.

Site-ul este prevazut si cu un meniu sub forma de lista, plasat in partea stanga a paginii. Acesta este divizat in functie de tipul serviciilor oferite iar fiecare serviciu dispune, la randul sau, de o pagina proprie.

Pe aceasta pagina sunt prezentate informatii utile despre serviciul respectiv si modul de lucru al echipei. In plus, aceasta contine si un link de legatura catre sectiunea de preturi, precum si un buton de contact. Prin apasarea acestui buton, vizitatorul este redirectionat catre sectiunea de contact a site-ului.

Sectiunea de contact a site-ului de prezentare poate fi accesata si din meniul principal. Aceasta include un formular de contact, care permite contactarea directa a companiei, printr-un singur click.

De asemenea, planul tarifar poate fi accesat si prin apasarea unor butoane specifice, destinate fiecarui tip de tarif impus pentru serviciile oferite.

In plus fata de aceste informatii, site-ul include si o harta care permite localizarea sediului firmei, precum si o lista amanuntita cu zonele in care firma de curatenie isi desfasoara activitatea.

In ceea ce priveste administrarea site-ului, aceasta poate fi realizata cu ajutorul panoului de administrare. Acesta permite editarea continutului de pe site, la fel de simplu ca editarea unei postari pe Facebook.

Site-ul de prezentare a fost creat si optimizat SEO de PAM design, ca parte a pachetului de servicii de webdesign oferit, astfel incat sa fie accesibil de pe orice tip de dispozitiv mobil si sa ocupe o pozitie optima in clasamentele motoarelor de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite