Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Studio de videochat

http://videochatconstanta.com/ este site-ul de prezentare al serviciilor si ofertelor de angajare ale studio-ului Videochat Constanta.

Inca din pagina initiala a site-ului, vizitatorii pot accesa informatii utile despre ofertele de angajare, diverse concursuri organizate de Studio, precum si o prezentare video a studio-ului si galerii foto de prezentare.

Site-ul de prezentare este prevazut si cu un meniu lateral, care ofera informatii detaliate despre activitatea studio-ului si oferta de munca. Aici poate fi accesata si o sectiune de Blog, unde sunt publicate diverse articole de interes din domeniu.

In plus, site-ul este prevazut si cu un formular de aplicare online, cu ajutorul caruia potentialii candidatii pot aplica la jobul dorit direct de pe site.  Pe langa acest formular, site-ul de prezentare contine si un formular online de contact, precum si un chat online.

Pe langa pagina initiala si meniul principal, aceste informatii pot fi accesate si din meniul secundar al site-ului, alaturi de o sectiune de testimoniale si una de intrebari frecvente.

Alte doua instrumente importante ale site-ului de prezentare sunt bara de Social Media, si bara de cautare, menita sa faciliteze localizarea informatiei.

Site-ul este prevazut cu un panou de administrare, care permite editarea continutului si imaginilor publicate pe site, dupa preferinte. Acesta este foarte usor de utilizat, fiind la fel de accesibil ca trimiterea unui e-mail.

Site-ul beneficiaza si de servicii de administrare si mentenanta site, precum si de optimizare SEO on-page, oferite de PAM design. Optimizarea web este realizata de o echipa de profesionisti  pentru a obtine o indexare cat mai buna a site-ului de prezentare in motoarele de cautare.

Nu in ultimul rand, un aspect important al acestui site este faptul ca este optimizat pentru toate dispozitivele. Crearea unui site responsive permite accesarea paginii web de pe orice tip de dispozitiv, indiferent de browser-ul folosit.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite