Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Studio de videochat

http://venus-studio.ro/ este site-ul de prezentare al serviciilor si ofertelor de angajare ale studio-ului de videochat Venus, din Timisoara.

Site-ul de prezentare este destinat persoanelor interesate de un loc de munca in cadrul companiei. Astfel, s-a urmarit crearea unui site dinamic si modern, unde utilizatorii pot gasi cu usurinta informatiile de interes.

In plus, site-ul este prevazut si cu un formular de aplicare online, cu ajutorul caruia potentialii candidatii pot aplica la jobul dorit direct de pe site.  Pentru a imbunatati experienta tuturor tipurilor de utilizatori, s-a avut in vedere  crearea unui site responsiv, accesibil tuturor, indiferent de dispozitivul folosit.

Site-ul este prevazut cu un panou de administrare, care permite editarea continutului si imaginilor publicate pe site, dupa bunul plac. Avantajul acestei functii este faptul ca este foarte usor de utilizat, fiind la fel de accesibila ca trimiterea unui e-mail.

Site-ul beneficiaza si de servicii de optimizare SEO on-page, oferite de PAM design. Optimizarea web este realizata de o echipa de profesionisti si are ca scop obtinerea unei indexari cat mai bune in motoarele de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite