Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Producator de mobiler la comanda

http://www.vdesigning.ro/ – este site-ul de prezentare al companiei V designing, producatoare de mobila HighClass la comanda, in special de mobilier MDF, de bucatarie, living, dormitor si mobilier comercial. Firma ofera si servicii de consultanta si design interior, precum si servicii de proiectare 3D profesionala, atat a mobilierului cat si a intregii incaperi.  

Crearea site-ului de prezentare a avut ca scop prezentarea intr-un mod cat mai dinamic si atragator a companiei, serviciilor oferite si a proiectelor curente si viitoare. Site-ul este construit special pentru a pune in valoare diversele serviciile diverse oferite de V designing, cu ajutorul imaginilor si descrierilor captivante.     

Pentru o functionare corespunzatoare, site-ul beneficiaza de servicii de mententanta si administrare la nivel profesionist, cat si de optimizare SEO. Aceste aspecte confera vizibilitate continutului si paginii web in general, in mediul online.

In plus, s-a avut in vedere crearea unui site resposiv, care sa poata fi accesat cu usurinta indiferent de browser sau dispozitivul folosit pentru accesarea site-ului. Astfel, pagina web este creata special pentru a-I oferi utilizatorului o experienta pozitiva, indiferent de modul de accesare al acesteia.

Toate aceste servicii de web design si optimizare web, oferite de ZAO Media, contribuie la realizarea unei promovari online eficiente si de impact. In acest mod, cresterea vizibilitatii companiei va insemna si cresterea imaginii si prestigiului acesteia.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite