Tip site:

Portal online

Domeniu de activitate:

Oferte de munca

http://ukjobs4you.co.uk/ este un portal online creat de ZAO Media, cu scopul de a prezenta serviciile oferite de compania de recrutare SCC Recruitment, pe piata muncii din UK.

Portalul este astfel dedicat atat candidatilor, cat si companiilor, dispunand de sectiuni diferite pentru fiecare dintre aceste doua categorii.

Pe langa informatiile generale despre joburi si procesul de recrutare, site-ul este prevazut cu un formular online de aplicare, care permite incarcarea si trimiterea CV-urilor companiei, direct de pe site.

In plus, site-ul dispune si de o sectiune de cautare de joburi, care permite o cautare avansata a acestora, in functie de preferinte. Pe pagina fiecarei oferte de munca sunt oferite informatii de interes despre jobul respectiv. In plus, aceasta dispune de un buton de aplicare, care redirectioneaza candidatii catre formularul online de aplicare.

In plus fata de aceste informatii si cele de interes pentru companii, site-ul este prevazut si cu o sectiune de Testimoniale. Formatul acesteia permite postarea de comentarii in timp real, atat de catre candidati, cat si de catre companii, privind experientele acestora cu SCC Recruitment.

In plus, site-ul este prevazut si cu un formular de contact, cat si cu un chat offline, care permit contactarea directa a reprezentantilor companiei, pentru diverse intrebari. De asemenea, site-ul dispune si de o bara de Social Media, conectata la paginile companiei pe diverse retele de socializare.

Pe langa aceste servicii de webdesign oferite de ZAO Media, site-ul beneficiaza si de servicii de administrare si mentenanta site. In plus, portalul este prevazut si cu un panou de administrare, care permite editarea continutului publicat pe site, similar editarii unei postari pe Facebook.

Nu in ultimul rand, portalul online beneficiaza de servicii de optimizare SEO on-page, pentru o clasare cat mai buna in clasamentele motoarelor de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite