Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Studio Videochat

http://studio-videochatct.ro/ este un site de prezentare creat de Pam design pentru prezentarea activitatii si a ofertelor de munca ale Studio-ului Videochat Constanta.

Site-ul este prevazut cu un format dinamic, accesibil de pe orice tip de dispozitiv, indiferent de browser-ul utilizat. Informatiile prezentate sunt optimizate de profesionisti, pentru o buna indexare in motoarele de cautare. In acest scop, oferta companiei are posibilitatea de a ajunge rapid la publicul sau tinta.

Tot pentru o mai buna interactiune cu potentialii angajati, site-ul de prezentare este prevazut cu un chat, unde persoanele interesate pot comunica prin mesaje cu reprezentantii companiei. Site-ul include si un formular de contact, precum si un buton care le permite candidatilor sa aplice direct pentru o pozitie in cadrul Studio-ului.

Continutul afisat pe site poate fi actualizat si editat cu usurinta, cu ajutorul unui panou de administrare conceput pentru o gestionare rapida si eficienta a paginii web. Astfel, administratorul site-ului poate adauga sau sterge imagini sau continut, la fel de simplu ca o postare pe Facebook.

In pachetul de servicii de webdesign oferite de PAM design este inclusa si optimizarea SEO on-page. Aceasta permite o mai buna indexare a paginii web in motoarele de cautare, contrinuind la cresterea vizibilitatii site-ului de prezentare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite