Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Formare profesionala si personala

http://studiaform.ro/ este site-ul de prezentare al Centrului de Formare Profesionala si Personala Studia, creat de ZAO Media cu scopul de a prezenta si promova serviciile oferite.

Pe langa informatiile generale despre activitatea si serviciile oferite de Centrul Studia,  site-ul prezinta si informatii despre misiunea si obiectivele sale, precum si despre modul de organizare si cursurile oferite.

Aceste informatii pot fi accesate atat din meniurile orizontale dispuse  in header-ul si footer-ul site-ului, cat si din meniul sub forma de lista din laterala dreapta.

In plus, site-ul contine si o sectiune de Blog, unde administratorul are posibilitatea de a publica diverse articole sau informatii de interes din domeniu.

Toate aceste informatii pot fi adaugate, sterse sau editate la fel de simplu ca trimiterea unui e-mail. Acest lucru este posibil datorita panoului de administrare a site-ului, care permite administrarea facila a continutului.

Pe langa serviciile de administrare site oferite de ZAO Media, site-ul de prezentare beneficiaza si de servicii de mentenanta site, precum si de optimizare SEO on-page pentru o clasare cat mai buna in clasamentele motoarelor de cautare.

Printre instrumentele principale ale site-ului de prezentare se numara formularul de contact si fisa de inscriere la cursurile Centrului. In plus, vizitatorii pot descarca aceasta fisa in propriul calculator, fiind disponibila atat in format PDF, cat si in formal DOC.

De asemenea, site-ul de prezentare dispune si de o bara de Social Media, care contine butoane de legatura catre diverse pagini ale Centrului pe retelele de socializare.

Nu in ultimul rand, site-ul de prezentare a fost construit pe un design responsiv, care permite accesarea site-ului de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul folosit.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite