Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Scule, unelte si materiale de constructii

http://sollromania.ro/ este un site de prezentare creat de ZAO Media, cu scopul de a prezenta serviciile si produsele oferite spre vanzare de Soll Romania, companie specializata in comercializarea de diverse scule, unelte si materiale de constructii.

Site-ul prezinta, in primul rand, informatii generale despre companie, activitatea acesteia, serviciile oferite si magazinele sale.

In plus, site-ul de prezentare este prevazut si cu un catalog al produselor oferite spre vanzare, organizat pe categorii de produse, impartite in functie de tipul produsului respectiv.

Pagina fiecarui produs contine informatii generale, precum si detalii specifice ale produsului. In plus, acestea contin si o fisa de securitate, precum si o fisa tehnica, disponibile in format PDF, pentru descarcare direct pe calculatorul vizitatorului.

Aceste pagini contin si o bara de Social Media, ale carei butoane permit distribuirea paginii respective pe diverse retele de socializare.

Site-ul pune la dispozitie si datele de contact ale companiei, precum si un formular de contact online, care permite contactarea companiei direct de pe site.

Informatiile publicate pe site pot fi administrate cu usurinta, cu ajutorul panoului de administrare a site-ului. Acesta ii permite administratorului sa adauge, sa stearga sau sa editeze fragmente de continut, la fel de simplu ca adaugarea, stergerea sau editarea unei postari pe Facebook.

Pe langa acest panou de administrare, site-ul beneficiaza si de servicii de administrare si mentenanta site oferite de ZAO Media.

In plus, site-ul de prezentare beneficiaza si de servicii de optimizare web si promovare online, menite sa asigure o indexare satisfacatoare a site-ului de prezentare in clasamentele motoarelor de cautare.

Nu in ultimul rand, datorita design-ului sau responsiv, site-ul poate fi accesat de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul folosit de vizitator pentru accesarea site-ului de prezentare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite