Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Sisteme antiefractie

http://s-a-e.ro/ este un site de prezentare creat de ZAO Media, cu scopul de a prezenta si promova sistemele antiefractie oferite spre vanzare de compania S.C. M&M MARKETING SRL.

Site-ul prezinta, astfel, un catalog al produselor si permite efectuarea de comenzi direct de pe site, prin intermediul unui formular online de comanda. Pagina fiecarui produs contine informatii utile, detalii si imagini ale produselor oferite spre vanzare.

Pe langa aceste informatii, site-ul prezinta si informatii despre sistemul SAE, avantajele acestuia si promotiile companiei, precum si testimoniale ale clientilor. In plus, site-ul contine si un contorizator in timp real al clientilor si sistemelor vandute.

O sectiune importanta a site-ului de prezentare este cea de FAQ, care prezinta intrebarile frecvente adresate de client si raspunsurile oferite de companie.

Un alt element important al site-ului este si bara de cautare, care poate fi accesata prin apasarea lupei din meniul principal.

In plus, site-ul este prevazut si cu o bara de Social Media, precum si cu un formular de contact, care permite contactarea companiei direct de pe site.

Din punct de vedere al administrarii site-ului de prezentare, pe langa serviciile de administrare site oferite de ZAO Media, site-ul include si un panou de administrare. Acesta ii permite administratorului sa adauge, sa stearga sau sa editeze continut, la fel de simplu ca trimiterea unui e-mail.

Nu in ultimul rand, site-ul beneficiaza de servicii de webdesign si promovare online, inclusiv de un serviciu de optimizare online, menit sa asigure o indexare optima a site-ului in clasamentele motoarelor de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite