Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Rulouri, jaluzele si tamplarie

http://rulourijaluzele.ro/ este un site de prezentare creat deZAO Media pentru a prezenta si promova produsele oferite spre vanzare de Cavy Penster, o companie specializata in comercializarea de rulouri si jaluzele exterioare si produse de tamplarie.

Site-ul de prezentare ofera informatii despre activitatea companiei si produsele oferite spre vanzare, pe un format dinamic, care permite accesarea acestor informatii atat din meniul principal, cat si din cel lateral, sub forma de lista.

Site-ul ofera informatii complete despre produsele oferite spre vanzare, organizate in functie de tipul produselor, pentru o afisare logica si o localizare usoara a informatiilor.

Pe langa aceste informatii, site-ul de prezentare contine si o sectiune de Blog, unde sunt publicate articole si informatii utile din domeniul de activitate al companiei.

Un instrument important al site-ului de prezentare este cel care permite descarcarea de articole utile, prin introducerea unei adrese de e-mail.

Alte doua instrumente estentiale ale site-ului de prezentare sunt formularul online de contact si chat-ul, instrumente care permit contactarea companiei direct de pe site.

In plus, site-ul de prezentare este prevazut si cu un panou de administrare, care permite adaugarea, stergerea sau modificarea informatiilor publicate pe site, la fel de simplu ca trimiterea unui e-mail.

Mai mult, in pachetul de servicii de webdesign oferit de ZAO Media sunt incluse si servicii de administrare si mentenanta site. De asemenea, ZAO Media ofera si servicii de optimizare SEO on-page, pentru o clasare cat mai buna a site-ului in clasamentele motoarelor de cautare.

Nu in ultimul rand, ZAO Media a avut in vedere si crearea unui site responsiv, care sa permita vizualizarea fara probleme a paginilor site-ului, de pe orice tip de dispozitiv mobil.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite