Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Firma constructii / renovari UK

http://www.renovatelondonhouse.co.uk/  este site-ul de prezentare al companiei londoneze Renovate London House, si implicit a serviciilor oferite de aceasta in domeniul renovarii de locuinte.

Pe langa informatiile generale despre companie si activitatea acesteia, site-ul prezinta, asadar, si serviciile puse la dispozitie de catre London Renoate House. Acestea sunt dispuse intr-un meniu sub forma de lista, in functie de tipul serviciului oferit.

Fiecare categorie de servicii beneficiaza de o pagina proprie. Aici, sunt publicate informatii utile despre tipul serviciului, modul de lucru al echipei de renovari interioare, precum si imagini ale proiectelor finalizate.

De asemenea, fiecare pagina a serviciilor include si un link de legatura, care redirectioneaza vizitatorii site-ului de prezentare catre sectiunea de contact. In aceasta sectiune, persoanele interesate sa apeleze la serviciile oferite de London Renovate House, pot contacta compania direct de pe site, prin completarea unui simplu formular de contact.

In plus, site-ul este prevazut si cu o lista a zonelor in care compania isi desfasoara activitatea. Aceasta este situata in josul paginii si este organizata, la randul ei, in functie de regiuni si cartiere.

Pachetul de servicii de webdesign oferite de PAM design prevede si crearea unui site responsiv, care sa permita accesarea facila a site-ului, indiferent de dispozitivul mobil folosit.

De asemenea, site-ul este prevazut si cu un panou de administrare a site-ului. Cu ajutorul acestuia, administratorul poate edita continutul publicat pe site, la fel de simplu ca trimiterea unui e-mail.

In plus, site-ul de prezentare este optimizat SEO on-page, pentru o clasare cat mai buna in clasamentele motoarelor de cautare.

Pe langa aceste servicii, site-ul beneficiaza si de servicii de administrare si mentenanta site, oferite de PAM design.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite