Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Reconditionare piese autovehicule

http://recotech.ro/ este site-ul de prezentare al companiei cu acelasi nume, specializata in reconditionarea de motoare auto, turbosulfante, etrieri si alte piese auto.

Site-ul a fost creat de ZAO Media cu scopul de a prezenta serviciile de reconditionare auto, strungarie si support tehnic, oferite de Recotech.

Pe langa aceste informatii, site-ul prezinta si informatii utile despre produsele reconditionate. Informatiile sunt completate de un catalog al acestor produse, precum si al pieselor de schimb, care prezinta delatii tehnice si imagini ale acestor produse.

Pe langa informatiile de interes despre serviciile si produsele oferite, site-ul prezinta si alte informatii utile din domeniu, precum si termeni si conditii si politica de utilizare a site-ului.

Aceste informatii sunt dispuse intr-un mod dinamic si organizat, pe categorii specifice, care pot fi accesate atat din meniul principal, cat si din meniul secundar, plasat in footer-ul site-ului de prezentare.

Informatiile sunt completate si de o Galerie Foto, care prezinta produsele reconditionate de Recotech. Aceasta poate fi administrata, la fel ca toate informatiile publicate pe site, prin intermediul panoului de administrare a site-ului. Acesta permite adaugarea, stergerea sau editarea continutului publicat pe site, la fel de simplu si rapid ca trimiterea unui e-mail.

O alta sectiune importanta a site-ului este cea de contact, care include, pe langa formularul de contact clasic, si o sectiune de FAQ. Aceasta ofera raspunsuri la cele mai frecvente si relevante intrebari ale clientilor companiei.

De asemenea, site-ul de prezentare este prevazut si cu un formular de contact extern, care permite contactarea companiei prin mail, cat si cu un buton de Facebook.

Aceste instrumente sunt incluse in pachetul de servicii de webdesin si promovare online, oferit de ZAO Media. In plus, site-ul beneficiaza si de servicii de administrare si mentenanta site, precum si de servicii de optimizare SEO on-page, pentru o clasare cat mai buna in motoarele de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite