Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Constructii imobiliare

http://rcbservices.co.uk/ este un site de prezentare creat de ZAO Media pentru a prezenta si promova serviciile oferite de dezvoltatorul imobiliar londonez cu acelasi nume.

In plus fata de informatiile despre activitatea companiei si portofoliul lucrarilor finalizate, site-ul prezinta in detaliu serviciile oferite de companie. Aceste informatii sunt organizate logic si dinamic, in functie de categoria si tipul serviciilor oferite.

De asemenea, site-ul de prezentare este prevazut si cu un meniu secundar, dispus in partea de jos a site-ului, unde sunt oferite link-uri si alte informatii utile despre activitatea companiei si din domeniul constructiilor imobiliare.

Pe langa aceste informatii, site-ul de prezentare pune la dispozitie un formular online de contact, precum si o harta pentru localizarea sediului companiei.

Site-ul de prezentare este prevazut si cu un panou de administrare a site-ului, care permite modificarea informatiilor publicate pe site, printr-un proces asemanator editarii unei postari pe Facebook.

Pe langa aceste instrumente, site-ul de prezentare beneficiaza de servicii de administrare si mentenanta site, oferite de ZAO Media.

Mai mult decat atat, site-ul de prezentare beneficiaza de servicii de optimizare SEO on-page, pentru o clasare cat mai buna a site-ului in clasamentele motoarelor de cautare.

Nu in ultimul rand, ZAO Media a avut in vedere crearea unui site responsiv, care sa permita accesarea paginilor site-ului de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul folosit de utilizatori.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite