Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Inchirieri auto

http://www.prosperorentauto.ro/ este un site de prezentare creat de ZAO Media pentru a prezenta si promova serviciile de inchirieri autoturisme oferite de Prospero Rent Auto.

Site-ul de prezentare ofera, in primul rand, informatii despre companie si serviciile oferite de aceasta.

De asemenea, site-ul este prevazut si cu un catalog al masinilor oferite spre inchiriere, organizat pe categorii relevante, in functie de tipul autoturismelor. In acest catalog, sunt oferite informatii specifice, imagini si tarife de inchiriere pentru fiecare masina disponibila pentru inchiriere.

Informatiile publicate pe site pot fi adaugate, sterse sau modificate cu usurinta, asemanator adaugarii unei postari pe Facebook. Acest lucru este posibil datorita panoului de administrare a site-ului, usor de accesat si utilizat.

Alte doua instrumente importante ale site-ului de prezentare sunt formularul online de rezervare – care permite solicitarea unei oferte de inchiriere direct de pe site – si formularul online de contact, care permite contactarea directa a companiei.

Pe langa aceste instrumente si servicii de webdesign, site-ul beneficiaza si de servicii de administrare si mentenanta site. In plus, site-ul beneficiaza si de servicii de optimizare online, pentru o clasare cat mai buna a site-ului de prezentare in clasamentele motoarelor de cautare.

Nu in ultimul rand, ZAO Media a avut in vedere si crearea unui site responsiv, care sa permita accesarea facila a site-ului de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul folosit.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite